FOTO/ Dëborë në disa qarqe të vendit, shihni pamjet që vijnë nga Lezha

314

Që prej mbrëmjes së djeshme qarku i Lezhës, dhe jo vetëm, u përfshi nga reshjet e borës. Pavarësisht lajmërimeve të sinoptikanëve, përveç zonave malore, dëborë ra dhe në zonat më të ulëta, siç është Shëngjini.

Sinoptikanët thanë se rreth 90 % e territorit shqiptar do të mbulohej nga bora, ndërkohë që nuk përjashtohet as Tirana.