Flakë edhe para parlamentit, hidhet gaz lotsjellës

156

Menjëherë është ndezur situata përpara Kuvendit. Protestuesit kanë hedhur shashka dhe bomba molotov.

Policia ka reaguar menjëherë duke hedhur gaz lotsjellës.

VIDEO: