Familjarët kërkojnë ndihmë, nëse e shikoni këtë fëmijë njoftoni menjëherë

305

Një fëmijë 5 vjeç ka humbur sot në zonën e Brrylit në Tiranë. Në një denoncim, familjarët e vogëlushit  të quajtur Rejan Ymeri, thanë se djali është parë për herë të fundit pranë “Maternitetit të Ri”,   afër të cilës familja e tij zotëron një biznes.

Në momentin që ka humbur djali mbante veshur një xhaketë  dhe tuta shtëpie.

Të gjithë ata që mund të kenë informacion në lidhje me rastin, ju lutem të konktaktoni në numrin +355 068 23 70 347.