Ekstradohet nga Italia mirditori i dënuar me 22 vite burg për vrasje

256
Një 45-vjeçar shqiptar i dënuar për vrasje është ekstraduar nga Italia në Shqipëri.
Arben Doda nga Mirdita u dënua me 22 vite burg nga Gjykata e këtij qyteti.

Në vitin 2000 ai u dënua për vrasje me paramendim dhe armëmbajtje pa leje.