Dy policë lëndohen gjatë përplasjes me protestuesit, dërgohen në spitalin e Traumës

185

Dy policë janë lënduar gjatë përplasjes me protestuesit, në momentin që këta të fundit thyen kordonin policor. Policët janë plagosur në kokë dhe shpinë, si dhe janë dërguar menjëherë në Spitalin Universitar të Traumës për t’u trajtuar.

Nga ana tjetër, 4 protestues janë lënduar gjithashtu. Ata janë dërguar në repartin e toksikologjisë, në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” për të marrë ndihmën mjekësore.

Gjendja e tyre shëndetësore paraqitet nën kontroll.