rej 2 ditësh është prishur një tube në fshatrat Armathe dhe Hamalle, të njësisë administrative Manëz në Durrës, duke i lënë banorët e zonës pa ujë.

Mësohet se banorët e zonës janë ankuar për problemin e tyre dhe kanë telefonuar punonjësit e UKD (Ujësjellës Kanalizimeve Durrës), por nuk është marrë asnjë masë deri më tani.