Gjendet drogë në burgun e Shënkollit në Lezhë. Qeset me drogë u gjetën të fshehur në tubat e dusheve.

Gjatë kontrollit në burgun e Shenkollit shtetasit L.V 41 i cili vuan denimin në burgun e Shenkollit ju gjet dhe ju bllokua në cilesinë e proves materiale 2.7gr. lende narkotike e llojit Marijuanë.

Policia ka referuar materialet për të dënuarin dhe për punonjësin e policisë së burgut, në prokurorinë e Lezhës.