Dramatike në Kurbin, qindra bagëti të ngordhura, izolohet fshati Gotull

238
Situatë e rënduar nga reshjet në Kurbin. Sipas raportimeve nga terreni, mësohet se qindra hektarë tokë janë përmbytur në fshatin Gotull.
Përmbytjet kanë shkaktuar ngordhjen e bagëtive që nuk janë larguar nga zona. Po kështu bëhet e ditur se nga reshjet është shembur një urë që lidhte fshatin Gotull me qendrën e Kurbinit, duke izoluar banorët. Sipas tyre, gjendja është e jashtëzakonshme dhe kanë bërë thirrje për ndihmë.