Dita e Evropës, Meta: Shqiptarët janë evropianë me mendje dhe me zemër

102

Presidenti i Republikës ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar për ditën e Evropës.

Në një shnim në rrjetet sociale ai shkruan se” Shqiptarët janë evropianë me mendje dhe me zemër.
ja postimi i plotë i tij:

Shqiptarët janë evropianë me mendje dhe me zemër.
Gëzuar Ditën e Evropës!
#9maj #DitaEvropës