Një grup hajdutësh banesash është goditur nga Policia e Dibrës.

Ka qenë operacioni “Maqellara” që ka identifikuar grupin problematik prej tre personash.

Burime nga Policia Vendore, bëjnë të ditur se janë prangosur, Resmi Jakimi dhe Egert Jakimi nga Bulqiza.

Të njëjta burime saktësojnë se është shpallur në kërkim, bashkëpunëtori i tyre, V. R., nga Shupenza, Bulqizë.