Dhjetra minatorë të Bulqizës në ditën e pestë të protestës kundër kompanisë Albchrome

278

Dhjetra minatorë të Bulqizës ndodhen në ditën e pestë të protestës kundër kompanisë Albchrome, e cila menaxhon minierën. Minatorët, pjesë e Sindikatës së Bashkuar të Minatorëve të Bulqizës, kërkojnë kthimin në punë të kreut të saj, Elton Debreshi. Ai u shkarkua nga puna pas zgjedhjes në krye të sindikatës dhe sindikata akuzon kompaninë për presion.

#Miniera #Protesta Dhjetra minatorë të Bulqizës ndodhen në ditën e pestë të protestës kundër kompanisë Albchrome, e cila menaxhon minierën. Minatorët, pjesë e Sindikatës së Bashkuar të Minatorëve të Bulqizës, kërkojnë kthimin në punë të kreut të saj, Elton Debreshi. Ai u shkarkua nga puna pas zgjedhjes në krye të sindikatës dhe sindikata akuzon kompaninë për presion. Video Sami Curri/ BIRN

Gepostet von Reporter.al am Dienstag, 3. Dezember 2019