Dëshmores Zarife Hasanaj i jepet titulli ‘Nderi i Kamzës’

183

Kryetari I Bashkisë Kamëz, z. Xhelal Mziu ka vlerësuar me titullin “Nderi i Kamzës”, nëntetaren Zarife Hasanaj, Dëshmore e Atdheut,  me motivacionin:
“Për trimëri, kurajo, sakrificë sublime deri në flijim dhe luftën kundër terrorizmit për mbrojtjen e vlerave demokratike dhe paqësore në bazë të kuadrit të misionit ushtarak të NATO-s në Letoni.”

Dokumenti iu dorëzua babait të saj, Muharremit dhe nënës së saj, që morën pjesë në ceremoninë e rastit.