Dallgë të forta, pezullohet lundrimi në Vlorë

240

Pezullohet ditën e sotme lundrimi në Vlorë. Referuar kushteve të përkeqësuara të motit trageti i linjës Vlorë-Brindisi ka qëndruar në Itali.

Për dy ditët e ardhshme nuk do të ketë lundrim të tij deri në datë 14.

Ndërkohë për shkak të motit me erë të fortë dhe detit me dallgë është pezulluar lundrimi edhe i mjeteve të tjera lundruese duke u kërkuar të qëndrojnë të ankoruara në port.

Me urdhër të Kapitenerise Portit Vlorë janë pezullur të gjitha lundrimet e mjeteve të vogla dhe të peshkimit.