Dallgë deri në 6-7 ballë, trageti Vlorë – Brindisi anulon udhëtimin

166

Moti i keq me erë dhe dallgët e forta 6-7 ballë, kanë anuluar udhëtimin e tragetit të linjes Vlorë- Brindisi.

Trageti duhej të ishte në mëngjes në Vlorë, por për shkak të kushteve të këqija atmosferike, ka qëndruar në Brindisi.

Sipas burimeve, bëhet me dije se edhe per anijet e peshkimit, ka kufizime në lundrim, pasi deti është me dallgë 6-7 balle në det të hapur dhe 5-6  ballë brenda gjirit.

Moti i stuhishëm mund të rrezikojë jetën e lundruesve, prandaj duhet të shmangen udhëtimet në det.