“Ci ritorno” Restorant Piceri, ndjehu komod dhe ushqehu shëndetshëm.

207
Restorant dhe piceri “Ci ritorno”, vendi ku do të ndjeheni si në shtëpinë tuaj dhe do të mrekulloheni nga ushqimet e veçanta. Ky restorant karakterizohet nga një ambient komod dhe familjar. Përveç gatimeve të shumta mund të shijoni edhe të gjitha prodhimet e detit të freskëta. Të gjitha llojet e picave, por e veçanta e këtij restoranti është pica metro, e thënë ndryshe pica me metra. Një ambient që përcjell qetësi, pak metra larg bregdetit, ju pret!

Ushqimi nga shef kuzhine, Fadil Vrioni
Kanë filluar rezervimet për festat e 7-8 Marsit 

Na kontaktoni, në 069 68 22 333

Adresa: Shëtitorja Taulantia, pranë bregdetit Durrës 

“Ci ritorno” – ndjehu komod dhe ushqehu shëndetshëm!