Çfarë të dhurojmë për festat e fundvitit!

285
Festat e fundvitit dhe atmosfera e ngrohtë dhe festive që ato ofrojnë nuk mund të kuptohet pa dhuratat.

Dhe meqë jemi shumë pranë tyre të gjithë mendojnë së çfarë dhurate do të bëjmë për festa? 

Meqë festat janë në stinën e dimrit pse mos të shfrytëzojmë klimën për llojin e dhuratës siç janë kapuçat të shoqëruar pse jo me shall dhe doreza.

Janë të shumta mënyrat për të bërë një dhuratë duke zgjedhur ngjyrën: si të kuqe, bardhë me kafe siç janë kufjet për veshët, çorapet e trasha, shalli.

Duke kaluar tek më të shtrenjtat siç janë palltot, pelushit, çizmet prej gome por edhe çantat nuk janë një ide e keqe. Për të kaluar tek dhuratat tipike për femrat siç janë të brendëshmet me forma dhe ngjyra që mund të ndezin natën e vitit të ri.

Por ato që gëzojnë më së tepërmi atmosferën festive padyshim që janë fëmijët, të cilët preferojnë më shumë lodra të ndryshme dhe libra.