Dita e nesërme do të jetë e kthjellët dhe me temperatura jo normale për stinën në të cilën ndodhemi. Ndërkohë që ditën e hënë kthehen reshjet e shiut, çka do të sjellin edhe një rënie të ndjeshme të temperaturave në të gjithë vendin.

Nga dita e martë e në vazhdim do të kemi një rënie të ndjeshme të temperaturave të cilat do të zbresin nën zero gradë.