Burrel, qytetarët fitojnë ndaj dhunës policore, nxirren jashtë materialet zgjedhore

104

Pavarësisht dhunës së policisë e cila ne shkelje të plotë të ligjit ndërhyn me dhunë në KZAZ Burrel, zyrtarët e bashkisë kanë ndërhyrë dhe kanë nxjerrë jashtë materialet zgjedhore.

Në këtë mënyrë ata kanë zbatuar dekretin e Presidentit për anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit.

Ndiqni pamjet: