Botohet në Fletoren Zyrtare, hyn në fuqi dekreti i Presidentit/ Nuk ka zgjedhje më 30 qershor

285

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar dje anullimin e zgjedhjeve lokale më 30 qershor, ndërsa sot në fletoren zyrtare është botuar dekreti i tij.

Kjo do të thotë se zgjedhje më 30 qershor nuk do të ketë dhe çdo institucion është i detyruar të zbatojë dekretin, që ka hyrë në fuqi.