Bora fut në kaos Tiranën

Makina të bllokuara kthehen në burim aksidenti. Bllokohet Rinasi, qindra makina në radhë bllokohen tek mbikalimi ku ndahet autostrada me daljen për në Rinas.

Reshjet e dëborës gjejnë në gjumë policinë rrugore.

Dhjetra makina të perplasura. Mungojnë kripa dhe skorja.