Bora bllokon rrugët, pushim në shkollat e Lezhë dhe minierën e Bulqizës

319
Bora e dendur gjatë natës ka bllokuar rrugët në zonat veriore të vendit.
Së fundi mësohet se në shkollat e fshatrave të Lezhës e Kukësit mësimi është pezulluar, ndërsa në minierët e Bulqizës, minatorët nuk kanë mundur të shkojnë si çdo ditë në punë.