Bilanc i frikshëm në Shkodër, 6 të plagosur në dy mjete. Mes tyre disa të rinj. Shoferi ende në mjetin e copëtuar

256

Një aksident i rëndë ka ndodhur në fshatin Rrenc, Gur i Zi,  të Shkodrës.

Janë përplasur dy makina, ku kanë mbetur të plagosur 6 persona.

Emrat e të plagosurve janë:

Lorena ndreka 17

Amarildo martini 19

Enea ndreka 6

Monda ndreka 39

Kristiano vaso 24

Marsela ndreka 13

Në vendngjarje mësohet se ndodhet policia, zjarrfikëse dhe ambulanca.