Një sipërfaqe shkurresh është përfshirë nga flakët e zjarrit në Kodër Mëzez. Forca të shumta të zjarrfikëses dhe të policisë nga Tirana kanë shkuar në vendngjarje.

Zjarrfikësit po luftojnë me zjarrin për të vendosur flakët nën kontroll.

Shkaqet janë të paqarta, ndërsa shtohet paniku pasi flakët e zjarrit po i drejtohen banesave. Nga ngjarja nuk ka raportime për persona të lënduar.