Bëhuni gati… një furtunë e frikshme po vjen në Tiranë

188
Për pak minuta, kryeqyteti shqiptar është mbushur me re dhe duket sikur dielli është “zhdukur”.
Mesa duket pasditja e sotme do të ketë reshje shiut të shumta, ndërsa tanimë në rajon kanë filluar shtrëngatat e furtunat.
Kjo foto tregon që Tiranës i është afruar një stuhi që pritet të shpërthejë nga momenti në moment.