“Ata jo vetëm na ndihmuan shumë, por edhe na mësuan shumë”, Presidenti Meta me ekipin e ekspertëve izraelitë në Durrës

189

Presidenti Ilir Meta ka qenë edhe mbrëmjen e djeshme, me ekipin izraelit që i ka ardhur në ndihmë institucioneve shqiptare dhe komuniteteve të prekura rëndë nga pasojat e tërmetit tragjik të 26 nëntorit që goditi Shqipërinë.

“Kënaqësi e veçantë të bisedoja mbrëmë në Durrës me ekipin e mrekullueshëm izraelit që ka bërë një punë të shkëlqyer gjithë këto ditë në ndihmë të institucioneve tona dhe komuniteteve të prekura rëndë nga pasojat e tërmetit tragjik.

“Ata jo vetëm na ndihmuan shumë, por edhe na mësuan shumë”

Falënderoj ambasadorin e Izraelit, Noah Gal Gendler për kontributin e çmuar që po jep në forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve tradicionalisht të shkëlqyera mes dy vendeve e popujve tanë. 🇦🇱🤝🇮🇱”, shkruan Meta në postimin e tij.