Arrestohet biznesmeni në Tiranë, ja pse akuzohet

666

Një tjetër biznesmen është arrestuar nga ana e policisë së Tiranës, në sajë të aksionit klundër informalitetit. Në pranga ka rënë biznesmeni Agim Kola, i cili akuzohet për fatura fiktive, administrator i ‘Hidro Company”.

Kola është biznesmeni i 17-të që arrestohet në kuadër të operacionit kundër skemave fiktive dhe informalitetit, ndërsa një pjesë e mirë e të arrestuarve të mëhershëm janë lënë të lirë nga ana e gjykatës.

Biznesmenet e arrestuar deri tani:

Dliron Bareti, administrator i një subjekti privat

Paqsor Buzi, aksioner me 50% i G.P.G Company

Besnik Pelivani, kompania e ndërtimit A.B.BE

Astrit Lala, kompania Leksi Security 1

Haxhi Sala, kompania Leksi Security

Ilia Dimo, kompania IBS sh.p.k

Fatmir Firi, kompania Arb &Trans Sh.p.k

Shkëlqim Prodani, kompania Red Black

Ardian Bejko, kompania “Babeko Trans”

Shpresa Joanidhi, kompania “Shpresa” sh.p.k

Mhill Ndreca, kompania “Kombeas”

Rabi Kurti, kompania “Kurti Construction”

Riza Roshi, kompania “Dorgen” sh.p.k

Rrapo Baduni, kompania “Bani/s”

Vasil Korita, kompania “Medi Pharma”

Vangjush Mbriçe, kompania C.E.C Group

Drilon Bareti, kompania  EBA