Ambasada Greke organizon në Tiranë konferencën “Kazantzakis shumëdimensional”

316
Konferenca Ndërkombëtare e Letërsisë: “Kazantzakis shumëdimensional”, organizuar nga Ambasada e Greqisë në Tiranë më 25 prill 2018 (në mëngjes), vjen me rastin e 30 vjetorit të themelimit të “Lidhjes Nderkombetare te Miqve te Nikos Kazantzakis”. Konferenca do të jetë në gjuhën shqipe dhe greke me përkthim simultan. Konferenca do të zhvillohet në QKR (Qendra për Hapjen dhe Dialogun) që ndodhet në ambientet e Këshillit të Ministrave, hyrje nga Blvd. “Dëshmorët e Kombit”.