Akuzat e Doshit, Llalla nga Fieri: Hetimet po i bëjnë Krimet e Rënda!

231

FIER – Nga Fieri, Kryeprokurori i Përgjithëm, Adriatik Llalla, ka komentuar çështjen deputetit, Tom Doshi.

“Çështja po shqyrtohet nga Prokuroria e Krimeve të Rënda dhe ata kanë kompetencën për të dhënë detaje, këtu jemi në Fier dhe jo në Tiranë, ndaj s’kemi ose themi më shumë për kjëtë cështje”

Kjo ka qenë përgjigja që Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, i ka dhënë interesit të gazetarëve lidhur me këtë çështje. Llalla ishte në Fier për të parë nga afër punën e Prokurorisë në këtë qytet.