Adi Krasta: “Shqipëria po vdes”, po bërtasim, shkak janë gënjeshtrat

402

Moderatori i njohur Adi Krasta ka reaguar për situatën në vend. Në një postim në Twitter ai citon gazetarin legjendar Bill Moyers, në një shprehje të tij: “Shoqëria dhe demokracia mund të vdesë nga gënjeshtrat e shumta dhe ne po afrohemi me atë moment”.

Duke postuar këtë shprehje Krasta ka theksuar:  “Ne po e themi këtë duke bërtitur dhe duket se shumë pak njerëz publikë do të jepin një përgjigje para se të jetë vonë. Shqipëria po vdes për shkak të gënjeshtarëve dhe diletantëve të fuqishëm”