Kanë dalë të tjera detaje nga masakra e rëndë në Vlorë me 8 të vdekur. Mësohet se mes viktimave janë 4 gra, 3 burra dhe nje fëmijë i seksit mashkull nga fisi Zykaj.

Viktimat janë: Denik Zyka, Hazem Zyka, Afërdita Zyka , Besim Zyka, Sara zyka, Vasilika Zyka, Ledion Zyka (fëmija 6 vjeçar) dhe Ferri Zyka