50 shtete bashkë për mbrojtjen e fëmijëve nga interneti, mes tyre dhe Shqipëria

137
Interneti është një nga mjetet që shumë keqbërës përdorin për të manipuluar e më tej shfrytëzuar fëmijët. Pikërisht për të luftuar këtë kërcënim serioz, 50 vende të botës firmos një marrëveshje të përbashkët ku angazhohen për punë konkrete dhe të koordinuara për të mbrojtur fëmijët nga përdorimi i gabuar i internetit.
Në samitin global në mbrojmë fëmijët të mbajtur në Abu Dabi, Shqipëria u përfaqësua nga zëvendësministrja e Punëve të Brendshme Elona Gjebrea.