25 fotografi nga tërmeti që nuk harrohen kurrë

206

Tërmeti i shkaktuar para një jave në Shqipëri  i ka tronditur të gjithë. Deri më tani, janë raportuar mbi 52 të vdekur dhe qindra viktima.

Krahas raportimeve nga mediat në Shqipëri dhe Kosovë një gjë të tillë e kanë bërë edhe mediat e huaja. Me disa fotografi të publikuara ato kanë treguar gjendjen e Shqipërisë.

Ua sjellim 25 momente nga termeti në Shqipëri që mediat botërore kanë arritur t’i fotografojnë.