2 punonjës të Hipotekës së Shkodrës, shkarkohen dhe dërgohen në Prokurori

170
Ministria e Drejtësisë shkarkon dhe çon për ndjekje penale dy punonjës të hipotekës në Shkodër.
Punonjësit e shkarkuar janë Spartak Haxhia dhe Taulant Bejko.
Vendimi për largimin e tyre nga puna sipas Ministrisë së Drejtësisë është marrë pasi gjatë ushtrimit të detyrës së tyre janë konstatuar shkelje të rënda.
Ministri Manjani i ka kërkuar Prokurorisë hetim të shpejtë për çështjen.